Inform-Cont
GO
Programe
NOU: Gestiune hoteliera
Contabilitate generala
Urmarire Stocuri
Programe complete de Distributie
Salarii si Declaratii pentru Salarii
Contracte in Rate si Leasing
Contracte de Abonamente
Distributie de Presa
Alimentatie publica
Vanzari Casa de Marcat
Statie de Taxiuri
Devize
Mijloace fixe
Urmarire Stocuri Depozite enGros
Bine ati venit pe pagina de Stiri

Home-->Clienti-->Stiri

       

        Pe data de 1 Mai 2014: Va reamintim de oferta de servicii complete de gestiune hoteliera pe care le avem in portofoliu si care sunt imbunatatite in mod activ si constant in fiecare sezon. Aplicatiile sunt complete si integrate - ele va pot oferi un veritabil si necesar ajutor in dezvoltarea afacerilor din domeniul turismului. Administrarea hoteliera poate fi facilitata prin introducerea solutiilor de management computerizat. Va stam la dispozitie telefonic pentru mai multe informatii. Vedeti pentru mai multe detalii Pagina Contact.

       

        Pe data de 18 Ianuarie 2009: Incepand cu aceasta data a devenit functionala sectiunea de Trimitere Mesaje, aflata la adresa Mesaje. Mesajele trimise sunt confidentiale si vor fi citite de un reprezentant Inform-Cont in cel mai scurt timp. Raspunsul va fi dat la adresa de e-mail completata in formular. In campul mesajului puteti completa informatii suplimentare(telefon, societate, adresa, etc.) doar daca doriti.

       

        Pe data de 17 Martie 2009: Incepand cu aceasta data a devenit functionala sectiunea de Sugestii, aflata la adresa Trimitere Sugestii. Aici ne puteti trimite indicatii privind modalitatile in care putem sa ne perfectionam serviciile. Sugestiile vor fi afisate pe site in ordinea descrescatoare a venirii lor.

       

        Pe data de 29 Ianuarie 2009: Cautarea in site a unui cuvant cheie, este functionala. Scopul este imbunatatirea accesibilitatii resurselor sitului. Vizitati pagina de cautare in paginile sitului pentru a gasi exact informatia care va intereseaza, punctual.

       

        Pe data de 23 Ianuarie 2009: a fost dat in folosinta pentri prima oara situl firmei Inform-Cont. Chiar daca multe sectiuni ale Sitului sunt inca in lucru, speram ca veti gasi informatiile cautate aici. Anticipam o finalizare a lucrarilor de extindere pana la sfarsitul anului.

       

E important sa fiti mereu la curent cu ultimele noutati!
Cel mai de pret bun al mileniului nostru este Informatia!
© InformCont. All Rights Reserved
XHTML CSS
Designed By : Template World