Inform-Cont
GO
Programe
NOU: Gestiune hoteliera
Contabilitate generala
Urmarire Stocuri
Programe complete de Distributie
Salarii si Declaratii pentru Salarii
Contracte in Rate si Leasing
Contracte de Abonamente
Distributie de Presa
Alimentatie publica
Vanzari Casa de Marcat
Statie de Taxiuri
Devize
Mijloace fixe
Urmarire Stocuri Depozite enGros
Servicii Oferite

Home-->About_us-->Servicii_Oferite

       

        Odata cu achizitionarea unui pachet de programe, clientii pot opta sa profite de serviciile suplimentare oferite de Firma Inform-Cont.

       

        Asistenta la cerere: Pentru clientii care au achizitionat un set de programe fara a incheia un contract de abonament, Firma Inform-Cont se ofera ca disponibila sa raspunda cererilor disponibile clientilor cu abonament, contra-cost, in cel mai scurt timp si cu maxima seriozitate.

        Asistenta pentru abonati: In urma platii unui abonament lunar, puteti beneficia de tot pachetul de servicii in orice moment. Prepararea personalului care va opera cu programele, asistenta la cerere sau prin telefon, alterarea prgramelor astfel incat sa se potrivesaca mai bine profilului companiei dumneavoastra (atata timp cat nu sunt implicate schimbari majore de structura), toate aceste va sunt garantate n functie de tipul contractului incheiat.

        Asistenta la timp: Firma Inform-Cont garanteaza prezenta intr-un interval de timp stabilit de la momentul apelului din partea unui client. Intervalul poate sa fie stabilit prin contract de comun acord intre cele doua parti care il incheie (de exemplu 24h, 48h, 36h, 72h, etc.) .

        Liste la cerere: In functie de cerintele Clientilor, pot fi elaborate liste si situatii noi, pentru abonati, in pretul abonamentului, iar pentru clientii anteriori, la un pret stabilit de comun acord.

        Centralizatoare: Firma realizeaza centralizatoare specializate si in conformitate cu dorintele clientilor. Pretul intra in pretul contractului atata timp cat nu se pretind schimbari majore in structura programelor.

        Modificari in program: Orice modificare dorita de clienti si comunicata persoanelor de contact Infor-Cont va fi analizata si estimata. Daca modificarea dorita este fiabila si va fi acceptata de firma, se va furniza un interval de timp in care modificarea va fi finalizata si livrata clientului. Pentru modificarile minore pretul va intra in valoarea abonamentului.

© InformCont. All Rights Reserved
XHTML CSS
Designed By : Template World